Svårt att hitta studentpresent?

Det är inte alltid lätt att hitta en passande present att ge bort när någon tar studenten. Men något man faktiskt lätt glömmer bort är inredningsdetaljer. Ofta är den som tar studenten på väg till ett nytt boende inom den närmsta tiden och då kan det vara perfekt med ett bidrag till detta. Ett bra exempel kan vara att ge en lyxig bordslampa i studentpresent till pojkvännen. Den här förslagsvis. Det finns många coola och häftiga bordslampor som verkligen lyfter ett hem eller rum och skapar en stil. Konstverk eller affischer brukar också uppskattas.

Många väljer att kika runt på nätet efter presenter och det är faktiskt en bra idé. Genom att besöka olika nätbutiker kan man snabbt få en helhet i vilka produkter som finns och vad som kan passa att ge bort. Inredarna menar att man bör ha sju ljuskällor i ett rum för att få den optimala belysningen. Det kan låta lite mycket men om man också tänker på att fönster är en ljuskälla så känns det lite mer rättvist.

Innan man bestämmer sig för vilken lampa man vill ha kan det vara bra att fundera över hur man ska använda rummet. Är det ett rum som man kommer titta på tv i eller ett sovrum. Vid en tv är det bra att ha en så kallad stödbelysning så att ögat inte anstränger sig för mycket när man arbetar. Detta gäller även vid datorer. På samma sätt kan det vara skönt att ha en belysning man kan dimma för att få en annan känsla i ett rum framåt kvällen.

Olika typer av armaturer

Bordslampor är inte alls så tråkiga som de var förr. Numera finns det flera olika varianter och stilar. Moderna lampor som lyser upp och samtidigt är snygga. För en lampa ska ju inte bara skänka ett behagligt ljus utan också vara fin att se på när den är släckt.

Det finns bra bordslampor som man både kan dimma och rikta så att man får ljuset där man vill ha det. En annan fördel med en bordslampa är att man kan flytta på den enkelt. Se fler förslag på moderna bordslampor här samt på Belysningsdesign.se.

Att ge bort en bordslampa i studentpresent till din pojk- eller flickvän brukar vara något som uppskattas. Den lyfter hela stilen i ett rum och är långlivad. Det finns flera olika modeller att välja bland. Tidigare var det vanligaste att man köpte en vit eller svart lampa men idag är det många som köper en där man kan byta ut själva kåpan och på så sätt förändra utseendet på lampan om man vill. Är man lite händig kan man sy en ny skärm eller hitta en på loppis. Detta är ett bra sätt att förnya en produkt utan att spendera så många kronor på den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *